11apr

CV

Waarom zou jij bij ‘het bedrijf’ en onze waardevolle opdrachtgever in dienst willen? Ben je in het bezit van de juiste opleidingen en criteria?

In gesprek met een recruiter of arbeidsbemiddelaar moest je een heel werkverleden door tot in de diepste details, want ja … je zou maar 10 jaar geleden een gat op je CV hebben! Of je middelbare school diploma niet hebben behaald maar inmiddels wel een schat aan ervaring op niveau hebben opgedaan!

Waar letten wij op? Hoe passen wij criteria toe? Waar zoeken wij naar?

Wat werkgevers graag zien is een stabiele werknemer, iemand waar ze op kunnen vertrouwen en daarvoor passend kunnen belonen.

De wens was ooit een levenslange aanstelling, de tijd van nu vraagt wat anders: meer flexibili’tijd’ aan beide kanten, buiten de paden & criteria denken.

YM: stuur jouw CV & plan een persoonlijk gesprek!

Het CV helpt ons om je beter te leren kennen en geeft inzicht in branche en richting. Door een persoonlijk gesprek is het snel duidelijk waarmee YM je kan helpen.

Hoe werkt dat nu?

Wie ben jij? Waar ben jij goed in? Wat is je wens?

Hoe profileer jij je op de arbeidsmarkt?

Wat is jouw work value en drijfveer? Welke arbeidsomstandigheden & voorwaarden zijn voor jou belangrijk?

Functieprofiel

Een functieprofiel zegt weinig over de sfeer en motivatie binnen een organisatie, ook werkstructuren en de manier van omgang & samenwerking is moeilijk vast te leggen in een korte tekst.

Organisaties gebruiken vaak mooie en populaire thermen om in het oog te springen tussen de massa vacatures, in de hoop dat de perfect-fit reageert en in dienst komt.

YM: vacatures & functieprofielen worden bekeken, een perfect-fit komt er niet direct uit na alleen het publiceren van vacatures (met veel geluk misschien).

Wij bieden onze werving & selectie aan, door een actieve en persoonlijke benadering streven wij naar het best passende resultaat. Wij kennen en vertrouwen onze opdrachtgevers waardoor de match het beste tot stand komt.

Hoe kijk jij naar een functieprofiel? Ben jij gevoelig voor mooie hippe teksten, plaatjes, filmpjes of intimideert dat jou juist teveel?
Hoe werkt dit voor jou persoonlijk?

Lees jij verder of haak je af bij het zien hoe geweldig iets is? Ga jij liever een open en inhoudelijk gesprek aan met een kenner van de betreffende organisatie? Bespreek jij je doel en groeiplan al op voorhand? Of kijk je naar het profiel met de gedachte: ik wil minimale uren en maximale beloning?

Ben jij iemand waar iedereen graag mee samenwerkt? … en wanneer ben jij die team player uit het functieprofiel?

Work values

Wat trekt je aan bij een organisatie waardoor jij hier wel 3x in een jaar zou willen solliciteren om onderdeel van te mogen zijn?

  • het product | de locatie | naamsbekendheid
  • cultuur & sfeer
  • internationaal of lokaal karakter
  • klein- of grootschaligheid
  • indrukwekkend klanten bestand & samenwerking met interessante partijen

YM: Waar ga jij voor?

Ga je werken bij een organisatie na kennismakingsgesprekken dan is het belangrijk dat je het gevoel hebt en krijgt dat jij een waardevol onderdeel bent van de organisatie. Dat je welkom bent, dat er tijd is voor overdracht, vragen en inwerken.

Per slot van rekening ben je het grootste gedeelte van de week op je werk, dan mag dat fijn en leuk zijn!

Bij welke organisatie pas jij? Wie past er binnen jouw organisatie?

Kennen wij elkaar al?

YM werving & selectie geeft de aandacht aan het complete werving & selectie proces en stelt jou op de hoogte op een manier die jij het prettigst vindt en die bij je past.