Wie zijn wij

Over YM

img-04-01

YM is een werving & selectie, recruitment & executive search bureau voor opdrachtgevers en MKB organisaties gevestigd in Midden Nederland. De branche waar wij ons op richten is divers, de functies waar wij personeel voor werven & selecteren is gericht op het Office segment en Technisch talent.

Sinds begin 2021 is YM werving & selectie opgericht en vanuit eigen locatie in Nijkerk voeren wij werving & selectie opdrachten uit voor nationale en internationale opdrachtgevers.

Een nieuwe vacature?
Neem contact met ons op!

(06) 46 111 829

Visie

YM straalt ‘persoonlijkheid met een krachtig advies’ uit op de arbeidsmarkt.
YM verbindt werkgever & werknemer.

Kom met elkaar in gesprek en overleg:
Door YM werving & selectie in te schakelen en de samenwerking aan te gaan, kom je tot het beste resultaat.
You&Me is the key!

Oudere spelregels binnen het recruiten en het werven & selecteren maken plaats voor een moderne werkwijze: laten wij samenwerken, door gesprekken leren wij elkaar goed kennen waardoor wij samen een mooi resultaat kunnen bereiken. ‘Remote workspace, digitale ontmoetingen, duurzaamheid, transparantie en eerlijkheid zijn kernvoorwaarden van YM’.

Hoe gaan we om met wisselingen op cv’s en waarin zien we kansen voor het invullen van functies?
Gaat het om skills & criteria?

Of plaatsen we mensen op werkplekken met mogelijkheden voor het ontwikkelen van specifieke kennis?

YM: karakter en dynamiek gaan samen met een goed overleg op de weg naar het beste resultaat voor alle partijen waar wij mee samen werken. Dit doen we door samen met jou als opdrachtgever een gesprek en ‘kop koffie te drinken’ op locatie waarin we sfeer proeven en op maat vraag en aanbod doornemen.

Gedrag en ambitie zijn succes factoren, YM kijkt verder dan alleen een functieprofiel en een Curriculum Vitae. Wij bieden graag extra aandacht aan het sollicitatieproces en de wensen van werkzoekenden en opdrachtgevers.

The Perfect-Fit!

Binnen ons netwerk hebben wij uitstekende contacten op het gebied van loopbaan coaching, HR advies, marketing, website, financieel advies, fotograaf en communicatie welke wij inzetten voor zowel opdrachtgevers als voor werkzoekenden wanneer hier vraag naar is.

YM kijkt graag naar een ‘werkende’ toekomst samen met jou!
Groei door kennis & ervaring maar belangrijker nog; YM luistert naar jou!

Missie

Onze maatschappij en arbeidsmarkt is al een tijd behoorlijk aan het veranderen door alle ontwikkelingen: social media, digitalisering en globalisering. 2020 heeft veel invloed op de denkwijze en het gedrag van mensen en organisaties gehad waardoor veel ontwikkelingen in een stroomversnelling zijn geraakt.

Neem bijvoorbeeld het thuiswerken, de flexibele houding vanuit werkgever en werknemer, de meetings online met je sloffen aan en gillende kinderen om je heen, de leegstaande kantoren waar ineens luchtzuiverende installaties gebouwd moeten worden… gaan we allemaal weer terug naar kantoor of blijven we deels thuis werken? Remote workspace is ineens een factor van ‘vrijheid’ geworden en hip om aan mee te doen. We proberen allemaal een vorm aan te nemen die past bij karakter, mogelijkheden en wensen bij zowel opdrachtgever als werknemer.

YM richt zich op alle dynamische ontwikkelingen en wij proberen alle mogelijkheden helder, kort en krachtig mee te nemen in onze diensten gericht op de arbeidsmarkt & werkgelegenheid.

YM gaat voor de perfect-fit

Strategie

Via actieve netwerk-search en headhunt-search willen wij mensen en werkgelegenheid aan elkaar verbinden. De open communicatie en het ‘prettige gesprek’ is volgens ons een plezierige, ontspannen manier van samenwerken en het tot stand brengen van onze dienstverlening aan klantzijde maar ook aan de kant van de sollicitant.

Mensen toetsen wij tegenwoordig niet meer op alleen criteria en eisen, wij kijken naar gedrag en ambitie wat vaak meer succes binnen een functie oplevert. Skills, ervaring, persoonlijkheid en wensen van opdrachtgever en werknemer. Hierbij zijn wij eerlijk, discreet en houden van ‘afspraak is afspraak’ mentaliteit.

YM adviseert opdrachtgevers en sollicitanten, denkt mee in opleidingen, HR processen en transities binnen organisaties voor een mooie duurzame invulling van functies en een welvarende samenwerking. Met onze ervaring in personeelsbemiddeling, W&S, recruitment en relatiebeheer vinden wij de juiste invulling voor jouw vacature(s).

Keeping families close

YM werving & selectie steunt het Ronald McDonald Huis in Utrecht door deel te nemen aan Business Breakfast Club Amersfoort – De Laak en daaruit voorkomende acties. In Ronald McDonald Huis Utrecht logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis of het Prinses Máxima Centrum. Hier zijn ze dag en nacht op loopafstand van het ziekenhuisbed. Om een verhaaltje voor te lezen. Om een nachtzoen te geven. Of voor het moment dat elke seconde telt.

TESTIMONIALS

Wat vind jij van ons contact?

YM heeft maar één doel: maximaal resultaat behalen voor zowel de werkzoekende als de werkgever. Oftewel tevreden opdrachtgevers en kandidaten. Reacties over YM lees je in de Testimonials.

YM SCHRIJFT

Over Werving & Selectie, sollicitaties en tips

Over YM