04jul

Het nieuws staat er vol mee!

Lange rijen van reizigers op Schiphol wat alles te maken heeft met personeelstekorten, de horeca schreeuwt om personeel want de terrassen zitten vol. Monteurs worden overal gevraagd, het openbaar vervoer heeft het zwaar en staat soms gewoon stil! door een tekort aan werknemers …

Noem alle branches met openstaande vacatures maar op!

Plan een persoonlijk gesprek!
Wil je personeel aannemen in deze tijd dan is het belangrijk dat de communicatie vlot verloopt en een afspraak snel is gepland. Waar eerder 4 geschikte mensen graag wilden werken is het nu totaal anders. Eén (of soms twee) op gesprek met een passend profiel is LUXE en als werving & selectie professional zorg je dat het gelijk de perfect-fit is.

Veel werknemers willen graag een snel traject van sollicitatiegesprek, afspraak en contractvoorstel. Dit moet uiteraard passen in agenda’s die al bom vol staan. Veel mensen solliciteren op dit moment vanuit een baan waar ze misschien niet helemaal op hun plek zitten. In de praktijk zijn er veel werknemers & werkgevers die nog niet helemaal meegaan in de flow van 2022 en verwachten dat er reactie komt op campagnes en het uitzetten van het functieprofiel op wervingsplatformen.

YM werving & selectie helpt en informeert en vertelt je hoe het werkt en wat jouw organisatie efficiënt kan inzetten voor goed resultaat.

Ben jij al bekend met YM werving & selectie? Hoeveel tijd heb je nodig om een keuze te maken en de juiste stappen te zetten?

The Key is You&Me

Neem een kijkje en maak een afspraak www.YM-werving.nl

YM werving & selectie geeft aandacht aan het complete werving & selectie proces. Wij stellen jou op de hoogte op een manier die jij het prettigst vindt en die bij je organisatie past.